LOKMAT COMET 3 Sports smartwatch ⌚️ | Bluetooth calling & TWS Headphone support | Unboxing & Review.

We are looking at comet 3 smartwatch from lockman. With this one. You can store music and connect a bluetooth headphone, as well as make a phone call straight from the watch. If you are fancy getting one, please check the link in the description below and without wasting any time. Let’S get started Music […]

UNBOXING E REVIEW DO SMARTWATCH IWO W46 ATUALIZAÇÃO DO W26 | W26 VS W46 QUAL É O MELHOR?

Do Aliexpress que o Ivo w46 que uma atualizao a do Ivo w26 av Est, apresentando esse smartwatch a para vocs: falando se vale a pena em, 2021 preos aqui! No Brasil o preo, no exterior e tambm algumas funes a do: smartwatch, Beleza, meu, nome, Rafael, para, quem, t chegando, a no canal, agora, […]

Review my watches || Classic Elegant to Modern Smartwatch Apple iwatch

00, cium tangan, waktu pasti, Oh dibilang, koleksi, enggak, koleksi, cuman, ya, Pokoknya kalau ada uang, ke, sini, ya, pilihan, cek, itu terus, sini, nanti, jernih, Daniel Wellington in Wellington, waktu, itu aku, beli di aneh, ini, Tunjungan, tipe, ini, aku, beli, yang stanvas; NATO, strap warna, biru, jitu ini, ukurannya, yang medium yang, ukuran, […]

Smartwatch RM600 Yang PERFECT? – GTS 2 Review

jpn ini, tapi, dia, punya Coating on the screen to lebih power, kategori lagla, sesuatu, nanti, komplit, gak website, Oke, nodul, Kenapa, kau, nak, beli, Gts7 nih aku udah, tray 22 Mini dengan, GCS dune memang, laju, Oke, single telepon connection, bluetooth, nya, telepon, jampt, jauh, lebih, laju Brown, memang, slow, GTS, dunia, Jadi, kalau, […]

Beneran Mirip Mi Band 5 – Unboxing Smartwatch M5

000 dia tuh, dari, brand apa, gitu, saya, juga, agak, kurang, ah tapi ya, saya, lihat, ini di sebuah oke, please terus melihat, bentuknya, ko sama, terus fungsi, fungsinya, juga, sama, tapi kok, harganya, 7 eh bukan, 70.000, 60.000 malahan Rp60.000 dan ya, ini, kita, langsung, Ambo, anboxing, agak, belibet, seh, dia, ke, barangnya, wow, […]

G-Shock Casioak GA-2110SU-9AER Unboxing and Review

Yes me, the bloke off twitter that nobody interacts with anymore because i’m shadow band, or something like that anyway, right this is another watch video um. Unfortunately, um this purchase was inevitable. Um ever since they’ve come out, i’ve quite fancied one and thought about it and thought about it and i’ve looked at […]

LANÇAMENTO – SMARTWATCH HW22 PRO – UNBOXING REVIEW – AGORA FICOU TOP !

I love it Store que a loja parceira aqui do canal uma, loja de Total confiana voc, pode parcelar, o seu produto em at 12 vezes e na hora de finalizar sua compra utilize, o cupom, Smart Tech que voc, vai ter um super desconto e se voc precisar Eu te dou um suporte, a […]

W13+ Smartwatch unboxing n Review By (A.J STORE)

I think i want to delete four one: two: three: four: Music: foreign, Music, Music, Music, foreign, Music, Music, Music. https://www.youtube.com/watch?v=-lfs21eIio0

déballage smartwatch #kospet_Raptor

Il la montre connects cospe est des 15 rap la montre cospe est l’apport des 15 m solide c’est un tant aussi par exemple solide, il ajout; ah les braves l’extrme par l’express, il montre des qualits sa rage, banide qui comme les spectateurs comme a que sert le Systme android contre android qui coop […]

Under $50 Smartwatch – Is it worth it? (Unboxing and Review)

I don’t know, but this video will definitely answer the question for you today. What is up boy s4, so glad you’re here with me today. Oh look here the sign the essence of leadership. Okay enough with that, i first of all have to thank you guys so much for hitting the subscribe button, […]

Fossil Hybrid HR: The Most UNDERRATED Smartwatch?!

Goods of fun with many people are specified, number must not Harder. You were the one important Words and people Musical Ipin, khi n pht, minh ra qun, i ngh hu Fast, and some of his birth weight is useful for her to spend Together. Were you Yesterday, you in every to the posts you […]

Review OASE Horizon W1, Smartwatch yang Masuk Rekomendasi Nih!

What medis, anyway, bodi dan serepnya berwarna hitam vioce di kulit, tangan saya sangat, lembut dan juga cukup lentur, jangan, lupa, Sisakan, sedikit, ruang, saat, memasang, streep ini, Karena, ujung, streep, akan, dimasukkan, kembali, ke, dalam, lingkar, pergelangan, tangan, kita di sisi, kanan, smarthouse, ini, terdapat, dua, tombol, fisik, Yang paling bawah adalah jalan, pintas, […]