Het is interessant dus. We gaan het gewoon doen, dus ja. Dus het is een. Lekkere woonkamer en ik ga nu jullie ik, mijn smartphones, laten, zien veel plezier met kijken dit is mijn smartwatch ik, heb, een, tip wordt sampm gaan, laat zien, wat, ie, kan dus, zijn, ze, zet, hem aan mam dit is mijn tip wordt het is nu. 20? U zoveel dus dat en ik, ga even kijken of dit mag dus, kan filmen in denk van wel, zo noemt toch vasthouden moeten dus mensen bar groots zoals de tijd en dat gaat judie dat, je met, die, verder, kan dus dan de tijd, en dat vries waren Die kant dus en hun stappen van vandaag ze zwemmen stappen, oh dit, ging goed is de time war en dit het wereld niet zo lekker weer vandaag en hier aan de zijkant zit, oh jee aan de zijkant zit de google assistent een, cadeau zwolle zo interessant niet Belangrijk maar dat kan een, heb, je net als mijn samsung telefoon zit hier zo’n paneeltje die zijn amelie, kan vegen en hier dit kopje is voor de telefoon te vinden, bluetooth, geluid uit hier, kan je dan de helderheid aanpassen dus cube pluk dan als het de helderheid Aan ik zo passo del het aan en weer donkerder en donkerder zo kunt. U kom, je zien en vork met even die al he vertikken zo. Sorry de ik had paul knokige kritiek op dat die, we opgeslagen is maar nu al anders hier nu en dit is dan de wordt, ‘s ze kopje andere kant als die, blik, toen bam, apps kan gaan, om fc zwolle en dat is dan zeg maar de apps.

Gedeelte nou dat is het en lk ook nog van onder naar boven vegen dus zo en dan kan ik mijn berichten zien dus van whatsapp en zo al die. Berichten is niet. Belangrijk maar, kan dus dat is mijn. Smart wordt centriolen nu kan doen nog indrukken en dan kan ik uit wezep, pad kiezen, kan werkt dus blijkbaar, niet maar, als, je minder het zo houden zo een, roadie bij deze, platen, moeten, kiezen, maar, dat, doet, ze, niet jammer dan maar, nu, valt, dit smith, smart Wordt ik heb, hem dus gekregen van mijn werk maar kan, is thans in app mee moest testen en ja. Dat is mijn smartphones in het, geheel, eigenlijk, wel, dus ja. Dat is het een, eer van zijn weet. U dat ook weer dus dat is mijn, smartboards die even laten zien aan jullie hij is best wel leuk ik kan ook heel, veel mee en zo ja en het is zoals een, app, bij een, dieet bank waarvan, jullie laten zien want ik heb een screen recorder. Op mijn telefoon en dan kan ik jullie wel, even de app laten zien die er bij zit want ze doin erbij, dus ja, zie ik, jullie, zo weer op met dit, het, om, scherm peace, zo nou, ik snap met telefoonscherm, ik, ga jullie nu even die app. Laten zien, je hebt zit hier er zo dit is mijn smartphones, app ik, heb er twee het is natuurlijk een, smart wordt, dus de google fit app of de google web en hier kan ik mijn batterij percentage zien van roer vetten en die onder een, nu kan Zien dat is bij ons via bluetooth, dus dat neon de heb, je erin wijzerplaten die ik nog kan sowieso maar dat is de smart, smart wat, idee en hieronder heb ik allemaal, tellson’s, instellingen zoals hier zo en zo en gewoon niet zo heel, belangrijks maar dit, is, Is de app van zit wordt en als, je je blik in dit pan mijn smart words of zoiets is een.

Foto’S van die, smartwatch dus dat, nou dan komen gewekt bij de tweede app die ik heb en de tweede. App is deze verzoeken, ik, heb een, wel dat deze app die ik heb en zie opent dan zie. Je me smarts van waarin, je openen aan starten zo en ik heb een, fit wordt een, tik, woords, ssr, zeg, ik, tik, koorts, s2, ik kwam, nee, ik, hoef niet via was was er moeten. We verbinden verbinden ja, nee neemt; u nog, op, eigenlijk ja en je nog op fijn muziek in lof niet pln ramen, zitten ik, ga dit niet doen want ze, ingewikkeld ook, kan een, groep op hun nog wat stom niet aan gedacht na inloggen met google holy crap Al gedaan naar, ok, ik, zit, erin, kijk, dus de app die ik heb want ik word: hij doet, uiteindelijk dat, het nu tijd is dus het ik word sizz app en die carter, zichtbaar omheen dingen zien die ik, heb, gekoppeld, aan, het ik word, hier, ook, mijn Tip wordt zien hun eerste, dingen, aanpassen, hier, kan ik, verder, informatie scene, voor de rest, niet zo bijzonder en die kap over zien is mijn account en altijd zo troep allemaal dus dat is niet. Zo belangrijk dat zijn de 2 apps die ik heb en er zit zoals een erbij want die, handjes die, jullie net hebben gezien die zit in hoe, fit app en die.

https://www.youtube.com/watch?v=yst_mZlB6UA