Vraag is het antwoord eigenlijk, je geld waard worden eerste ronde hebben. We de smartwatch sport, editie, nou ja, goed wat. We doen bij sport, editie, als, je dan kijkt naar hoe hij eruit ziet, hij, heeft, een, wat, grotere horloge en ja, wat sportiever dan ga ik kom uit onder rubberen band hij komt met een, vrij, duidelijk, scherm, maar, wat, ik, ook, riem, op, voorhand wil zij is Dat het scherm is in principe, niet door, het gehele horloge heen en bespaart nl cd’tje in hun horloge kortom vaak deze horloges, hebben, namelijk, ook, niet een, touchscreen, je hebben namelijk juist omdat, je bottom dus, jan onderkant moet, je drukken en ik kijk door de verschillende, functies Een gaan dit horloge heeft dan eigenlijk gewoon, standaard functies, je muziek bedienen uiteraard, hebben, ook settings maar wat, we eigenlijk krijgen met dit soort horloge is het dat. We gewoon wat, simpele opties, hebben bijvoorbeeld die berichtjes lezen en dergelijke. Dus het is niet. Super uitgebreide zoals bij een, hele, dure, samsung of een, ander merk de oplader gaat op zich op een, hele, aparte manier, je moet er namelijk met dit mechanisme de omheen knijpen en met de twee pennetjes verbinden dan zou ik het geen wat. We dan krijgen met opladen ze komen met god: zeg maar, sport, bandjes, zijn, gemaakt van rubber met pennetjes, die dan niet op zijn moet drukken en ik hijmering klik ik hij heel, gemakkelijk, werkt, het dus, wat, voordeel van hun stijl zou ze kapot gaan kunnen, ook, wel Vaak vervangen met andere versie die erg, los kunt kopen laten, we naar de volgende gaan kijken want ik wil die gewoon hun kleine overzicht geven van wat het low jan je eigen brengt de muur zijn eigenlijk allemaal hetzelfde maar dat waren gelaten en volgende loge zien wat.

Je er allemaal nog meer mee kan de smartwatch kostte me iets van 15. Euro niet veel wat ik het grootste nadeel van deze horloge en is dat de app die. Eraan bij moet werken in wonderen, vage chinees, app werk, fabrikanten praise noemen dan de smart bracelet, nou ja, goed wat, je dan eigenlijk zong krijgt is hetzelfde concept. Alleen de vormgeving van op de loge en uiteraard de kleur is anders deze lotion en genomen soorten kleuren te verkrijgen tot roze toe hier kun, je het al heel, mooi zien dat, hun klein en ze deed, je in zit jan achterkant hebben nam de aansluiting voor op Te laden en voor de hartslagmeter ja, als je hem aanzet zelfde verhaal. We kunnen namelijk ook gewoon bedienen de en touch knop hier in midden uit de klein, overzichtje voor, je hartslag en andere zaken zoals inderdaad die sportmodus sliep want ik wou moet weg deze had al eens wat betere app en die app om, weer een, chinees, uit heel, Vaak eigenlijk een, je moet doen maar uiteindelijk kun, je moet bepaalde soort android versies, downloaden maar, wat, je het eind krijgt deze is de als. Je hem rond en monitoren, je slaapt gewoon wat simpele in je stad betalen zit er op noem het maar op dus dit is wat. Je gaat krijgen met deze speciale smart bracelet de functie zoals stamppotje noemen maar op brightness al die, dingen zet, er ook bij die voor, gerammel, erop alleen, het enige verschil dat er boven is dat.

Deze van echt goed ze hebben er is dat. Je nl, ze deed. Je in op zich maar dit is gewoon puur om, kosten te besparen natuurlijk want een, goed lcd kost gewoon heel, veel geld de bandjes zelf de mandjes zijn vergelijkbare materiaal van als de vorige versie maar bij deze kreeg en dan nog metalen versie bij, sommige, daar, niks Luxe vond we draaien en letterlijk twee dollar meer wordt en dan krijg, je een extra handje bij, je dus ja, mam kun, je ze wel ik, je uiteindelijk wilt gebruiken op zijn allemaal leuk en aardig maar nogmaals de app is echt heel, knudde dus de vinden het Voor de rest, niet een, hele goede ervaring de leuke, horloge dan magneetsluiting, je met opladen wijk op zich wel goed werk beter dan de vorige, hey men sen. We gaan, we dan met deze krijgen dit is dan de smartwatch. Dit is een. Wat luxere versie en de luxe versie kan ik, je laten zien niet alleen de dood shirt, luxe redden terwijl, nog, steeds, dezelfde, soort, app chinees, vragen, heb, werk van ge, kanten maar, als we gaan kijken, we krijgen op betere kabeltjes de wij, zoals, je ziet. We tegen een micro, usb kabel aan de zelfs bekennen zelf twee kabeltje bij mee op te laden, doen daar de tijd niet die zal de magneet aansluiting als de vorige zoals, je ziet hier de banden zit er zo te zien aan vast zoeken, op wat, dikker materiaal Maar door loge zelf is echt.

Gigantisch vrede met de vorige en naar. We hier en zij konden knopjes zitten schermpjes zelf is ook ietsjes groter ze doen net wat, beter uit aan de binnenkant heeft hij een, touchscreen dus dus wel fijn de met maar een, beetje luxe horloges hier wonen en party niets meer hebben nu met klokje, maar kunnen. We ook echt bedienen deze wil meer functies heeft kook later in zitten, hij is deze koppel tijd eindelijk aan, je telefoon heb ik opties zoals facebook dus dat is dan wel weer met een, wat duurdere variant is het. Ook een, sim kaart van binnen en maar die simkaart ja. Dat is een. Hond probleem van de sim kaarten die. We zijn geprobeerd die kregen, we uiteindelijk niet aan de gang daarnaast hebben ook nog een, verwijderbare vervangen de batterij, dat kan bij die vorige, die ik, heb, laten, zien, het ook niet dan moet, je waarschijnlijk helemaal demonteren ik, ga maar eventjes uithalen super zijn, vaak, gaat, zoeken, Op de type batterijen dan vind, je deze waarop ali kijk, hier hebben dan bijvoorbeeld een, mogelijkheid van nog, een, uitbreiding, voor een, cf, kaart, je noem het maar, op, kortom devolo zijn over het luxere en hebben dan allemaal mee, opties, maar ja, hoe het, waar, wij dan Beter maar jou vergeet niet vinden app voor, je telefoon zoals ik super belangrijk omdat, je deze natuurlijk wilt koppelen en de andere, functies ook wilt hebben maar nogmaals houden rekening mee met dit soort goedkoper in smartwatches bracelets earring, wilt, noemen, ik, vind, het, nog, wel heel, beperkingen, Nu zitten en vooral als, je naar de app kijkt en voor de laatste wilde, ik even de smart bracelet, deze kostte me iets van 15, tot 20 dollar alleen ze hadden al sowieso, verkeerd doosje ik had gehoopt dat, deze kregen dat ze, tot sportief rijden kunnen ook Vaak bij het kruidvat koper, zien, als keer review over maak maar dat zijn wat, standaarddingen gewoon puur voor stappenteller en dat wordt dergelijke is dat, kan prima alleen te koop opd kijk zoals, je ziet hebben.

We een of andere hele gekke van jan meegeven nou weer naast volgens het eerste twee die ik heb laten zien is dat.

https://www.youtube.com/watch?v=ag5_KbbJ6p0