Smart watch reeks hebben bewezen dat ja, ze magisch goed kunnen zijn, en in feite de eer magische horloge 2 excuseer de woordspeling is magisch goed het heeft de markt opgeblazen apart … voor een, zeer lage, prijs heb, je veel met geweldige functionaliteit, je hebt zoveel sport gezondheids En welzijnskenmerken en functies dat, geen andere concurrent in deze prijsklasse kon echt staan en de strijd, voeren maar, ongeveer, een, maand, geleden, nou ja, specifiek vijf, weken, geleden, bracht, honour het, eerhorloge, ES uit en dat, horloge staat een, tandje onder de eren, magisch horloge, 2, 42 millimeter Ter ere smartwatch bereik. dus, wat gaan, we doen in deze recensie is dat. We de eerbewaking gaan nemen es we gaan het er rechtstreeks tegen opnemen de Honor, magicwatch 2 42 millimeter en we zijn ga kijken wat de verschillen zijn hoe groot de verschillen zijn en moet. Je rekening houden met de eer watch es in plaats van de eer magische 2. als je bent nieuw bij Wesknows technisch nieuws. En recensies we praten over het laatste technische nieuws doen. We brutaal eerlijke recensies en deel hacks en trucs de manier dus zorg ervoor dat, je op die abonneerknop klikt en belmelding zodat. U niets mist de belangrijkste verschillen tussen de eerwachten en de eer magische horloge 2 42 millimeter liggen hun prijzen. zo kijkt bijvoorbeeld de eer, kost 99, pond of honderdtwintig dollar het eer magische, horloge, 2 42 millimeter wordt verkocht voor 130, pond of 150 dollar. daar houden de Verschillen natuurlijk niet op jij krijg grote verschillen in ontwerp in bouwkwaliteit en natuurlijk de gps, instellingen.

maar deze twee horloges gaan niet alleen over verschillen er zijn er veel overlappingen en overeenkomsten en we gaan praten over hen. sommige hiervan zijn medisch gecertificeerd, slaapstadia, volgen, je komt ook Op beide horloges sp02 monitoring en continu en on demand: stressbewaking. beide, bieden, een, veel sportmodi, we praten veel zo de Honor magicwatch twee geeft, je 100 sporten modi maar de eerwachten geven, je 95 dat is hoe dan ook enorm, beide hebben, auto activiteit, erkenning, bovendien, hebben, beiden, Een enorme amoled, wordt, weergegeven ook al is de eerwachten een, meer rechthoekige vorm en heeft een 164 inch scherm. de honor magic watch, 2 heeft een 12 inch display en het is ook amoled., zo, helder heel, helder al de rest. dus nu denk ik dat het tijd Is om in de verschillen te komen en ik denk dat het voor de hand, liggende plaats, om te beginnen is ontwerp omdat de twee horloges zien er aanzienlijk anders uit dan elk andere. Honor magicwatch 2 is een. Voorbeeld stuk kit de horlogekast is van metaal. Niets kieskeurig hier. in feite is de zaak gemaakt van verfijnd 316L roestvrij staal. deze staalsoort is eigenlijk de kwaliteit van de luchtvaartindustrie vanwege de lage, corrosie eigenschappen. het horloge heeft een, aangenaam solide gevoel maar nog, steeds, zo, licht op, slechts, 29 gram. het horloge is super elegant En stijlvol nu ziet en voelt de ES er meer budget en flauw. de horlogekast is van plastic. Dat zegt, het allemaal echt. glazen voorkant kunststof achterkant en kunststof kader.

met het magische horloge twee is er geen bezel, als zodanig is het glas van rand, tot rand rand. Naar rand en ziet er dus extreem premium uit. de es heeft een ring rond het rechthoekige glas en dat is het. Plakkerig maar het is lichter met, slechts 21 gram. laten, we eens kijken naar de lugs en de riemen eraan twee slimme horloges. met eer magicwatch 2 is het allemaal goed de nokken zijn van metaal hun ontwerp is in lijn met de hoogwaardige, metalen behuizing. aan de andere. Kant, krijg je plastic lugs net als de koffer de banden op beide slim horloges, zijn 20 millimeter groot en onderling verwisselbaar met bands van derden zodat, je het nog leuker kunt, maken een, leren band of een, andere kleur of wat dan ook, je misschien leuk vindt maar Kijk eens naar de klassieker horloge achtige sluitingen nogmaals eer, magicwatch 2 schreeuwt premium met een, metalen sluiting en merklogo op het randje. de ES, koos voor een, goedkope, uitstraling plastic sluiting en er is geen logo. Hier. laten we nu spring op de displays: op deze, twee smartwatches dus, wat zijn de overeenkomsten Nou ze zijn allebei met behulp van amoled displays zijn de kleuren erg helder het contrast is diep de zwarten zijn zeer uitgesproken. het zijn geweldige schermen maar de verschillen zitten natuurlijk. In de vorm, en in natuurlijk de grootte van de schermen laten, we beginnen het het eer magische horloge 2 herbergt een 12 inch, amoled weergave, terwijl de es een, enorme 164 krijgt inch, scherm.

beide krijgen de resolutie van 326, ppi de schermspecificaties zijn grotendeels hetzelfde met Always Op het display automatische helderheid downloadbare gezichten, zijn, beschikbaar, op, beide, ik denk dat het duidelijk is dat. Het honor smartwatch assortiment is primair gericht op gezondheid welzijn en fitnessfunctionaliteit. dat verklaart de gecertificeerde slaapfasen volgen de stressmonitoring de ademhalingsapps daar zijn gewoon zo veel sportmodi beschikbaar voor, allemaal van hun slimme horloges. en dus laten. We ingaan de verschillen en de overlappingen van de fitness gezondheids en welzijnskenmerken van de erewacht es evenals het ere magische horloge 2. krijgen allebei een, enorm scala, aan, sportmodi of het nu op een magisch horloge is 2 krijgt, 100 sportmodi de eerwachten krijgen 95. Hoe dan ook Ik denk dat dat uitstekend is dat, is best veel hoe dan ook 95 of 100 voor deze prijs punt, je krijgt geen andere tracker met zoveel sportmodi. dus nu. We gaan om over sport en fitness te praten moet de gps, instellingen vermelden. dus de es heeft alleen gps aangesloten terwijl de eer magie kijkt 2 heeft ingebouwde dubbele gps. wat is nu het verschil tussen ingebouwd en verbonden nou, je ziet het met ingebouwde gps, betekent dit Dat? U op: uw fietsen op je runs kun, je gaan wandelen jij; u hoeft, uw telefoon niet mee te nemen om op te sporen uw afstand en snelheid. maar met aangesloten gps dat, betekent dat, je altijd, je smartphone nodig hebt met. U, en het horloge maakt verbinding met uw smartphone voor het gps signaal.

dat is het grootste verschil tussen ingebouwde en aangesloten gps. dus, als, je dat bent een fervent hardloper of geniet van zwemmen in open water, voorkeur zal, liggen, bij Honor, magicwatch 2 maar, als het alleen Het zwembad is dat: u gebruikt zullen beide dat, zijn een, optie, voor, jou, je ziet nog een, geweldige functie binnen eerwachten is dat. Alle oefeningen zijn doelgericht en dat krijg, je niet eens hoger einde horloges die overal kunnen kosten twee keer zo veel of meer., je kunt, je sportmodi instellen met individuele doelen laten. We zeggen dat je pool wilt doen zwemmen., je kunt de tijd, instellen 50 minuten zwemmen of een uur of u kunt, doelen hebben voor het verbranden van calorien of het aantal baantjes dat. U wilt zwemmen. de horloge trilt en waarschuwt! U zodra het doel is bereikt is volbracht. wat, ik, je nu ga laten zien is echt gaaf. dus gewoon omdat de eer magisch horloge 2 is geweldig dat, deden ze niet de es er goedkoper uit laten zien en vervang of verminder gewoon de functionaliteit, aan het horloge. Es nee dus als, je je de eer herinnert magic watch 2 hadden. We een speciale hardloop app met 13 cursussen van verschillende intensiteiten maar dat, komt, omdat, het ingebouwde, gps, heeft., nu, op de es, je krijgt 12 geanimeerde trainingen dus dat is eigenlijk, 44 geanimeerde gebaren die. Je op deze band krijgt hier laat me: je laten zien hoe het eruit ziet er, zijn 44 verschillende geanimeerde gebaren dit is eigenlijk een, geweldig, stuk kit de geanimeerde oefeningen met gebaren demonstratie is een.

Droom kijk naar en bovenop deze zijn geweldig voor de gebruiker en dat zijn jij en ik het zorgt ervoor dat. We doe de oefeningen op de juiste manier. een andere majoor verschil voor mij tussen de twee. Horloges is muziek opslag. dus de eer magicwatch 2 heeft 4GB van ingebouwde opslag en ongeveer de helft, daarvan of gewoon meer dan 22 gigabyte, kan worden gebruikt om muziek te downloaden aan, je pols. nu met de es kun, je dat niet doen er is geen ingebouwde opslag. Dus alles wat, je doet is if je hebt, je smartphone bij, je je hebt muziek bedieningselementen en? U kunt het afspelen regelen vanaf de wijzerplaat., weet, je ik denk dat. We het hebben behandeld de meeste grote verschillen laten. We nu eens kijken naar de overeenkomsten de overlappingen omdat ze dat ook zijn best belangrijk. omdat, ik wil dat, je dat ziet de ES is niet. Alleen een, gedowngraded versie van de eer magicwatch 2. Oh nee het is nog steeds een, erg goed en sterk stuk kit. het, kan veel doen en het kan, je een lange, weg kosten voor een heel, klein, prijs beide gebruiken de beruchte, trusleep technologie voor slaapfasen. Monitoring het is eigenlijk gecertificeerd door, Harvard Medical School, biedt deze technologie. U met details over lichte diepe en rem, slaap en zelfs levert slaapscores en gepersonaliseerde inzichten over hoe. U een betere nachtrust kunt krijgen. de horloges, hebben ook, trurelax, quotwat eigenlijk een stress is niveaumonitor, die, kan worden, gebruikt, op, aanvraag of track continu gedurende de dag op de achtergrond.

bovendien wanneer. U zich, gestrest voelt uit of een, paniekaanval hebben wordt er begeleid, ademhalingsapp om? U te helpen ontspannen en stress te. Verminderen niveaus met begeleide ademhalingsoefeningen. laten, we ga naar de batterijduur op beide trackers. dus beweert de fabrikant natuurlijk wel iets opgeblazen levensduur van de batterij., dus op, Eer, magicwatch twee. U kunt verwachten ergens tussen de vijf en zeven dagen normaal gebruik dat is altijd, zo tentoongesteld dat is met, gps. nu met de quoteer kijk naar ES quotje kunt iets meer krijgen, je bent kijkend naar ongeveer acht tot tien dagen typisch gebruik, dat, nog, steeds, erg goed Is dus wie zijn dit horloges voor en welke kies, je in de einde Ik denk dat het allemaal neerkomt op waar, je van houdt en wat uw doelen zijn., als, je van hardlopen houdt en je houdt van lange, cycli runs wandelingen dan heb, je de eer magicwatch 2 nodig omdat het heeft ingebouwde gps en ingebouwde opslag voor, je muziek. maar nu, als, je een sportschooljunkie bent als je naar het zwembad gaat voor, je lokale en als, je naar, je plaatselijke zwembad gaat, om te, zwemmen dan passen de es, prima bij je. beide zijn Waterdicht maar bij deze is het gewoon een, beetje goedkoper, het doet alle dingen die je nodig hebt Bovendien heeft het een speciale, workout, app zodat; u nog, steeds uw gebarencontrole krijgt.! U kan eens kijken hoe, je bepaalde oefeningen doet het is geweldig beide trackers zullen? U helpen! Uw fitnesskracht op te bouwen gezondheid nu is deze een, beetje, meer gespecialiseerd met de dubbele, gps deze is een, beetje minder gespecialiseerd het is een.

Geweldige allrounder met een, enorm scherm van 164, inch. nadat, je de beslissing. Over de gps instelling die. U eigenlijk moet je nadenken over het ontwerp omdat de eer, magicwatch 2 ziet er super premium, uit terwijl de ES, ziet er budgetvriendelijker en wat sportiever uit met zijn meer vierkante of rechthoekige vorm ook de horlogekast op de Honor. Magicwatch 2 is allemaal van metaal, maar bij de es is het allemaal van plastic. haar heeft een bezel het ziet er gewoon niet zo premium uit dus opnieuw komt het allemaal neer, op, persoonlijke, voorkeuren, trouwens, bedankt aan iedereen die dat, al heeft, gedaan, geabonneerd, op, het Wesknows, Kanaal als je niet alstublieft klik op het rode abonneren, knop, onder, het, scherm, om, ervoor te zorgen dat.

https://www.youtube.com/watch?v=aVvdEQGcXdw