Terbaru dari emas Vi, yang dinamakan emas, Widya tuh maknanya Ia, merupakan, ciri, jika, yang kedua, keluaran masih, selainnya, bercinta sebagai sinyal Strike masih GTA tuh ini, juga, mengandungi, beberapa, kunci, yang ada, dalam sesuai, Smartwatch, pembaharuan, yang paling, ketara jika, dibandingkan, dengan, emasdigi, awan, ialah, jijik, atau, ini, Mengandungi fungsi psen rezeki intelijen boleh membaca, kadar, stres, boleh, membaca, kandungan, Oksigen, yang banyak, fungsi ini, adalah, fungsi, yang diperbaharui, dalam Jl, tuh, yang tidak, terdapat, dalam DC awan dan fungsi fungsinya, lain seperti, Slank, wanita, dengan HD, monitor dengan dan boleh, menjawab, panggilan, telepon yang ini, juga, Tidak ada terdapat dalam gigi awan dan ia, juga boleh mendengar, musik, diantar, fungsi yang, Shade, yang terdapat, dalam jga tuh ini, ialah, Dia mempunyai, satu fungsi yang dinamakan, offline systemwts, yang mana, kita boleh, memberi, arahan, kepada, smawas ini, untuk, membuka, mana, mana, aplikasi, ataupun, mana, mana, wakaf Yang kita inginkan, the masih jiatuh ini, makanya, dua, variasi, yang pertama, persis klasik dan yang kedua, bersih, sport, zamannya, bersikeras, ini body D, diperbuat, daripada, stainless steel mereka Last Friday, the paledah 22mm dan bersih sepakbola body, the diperbuat daripada aluminium, alloy, manik, alias free ada, pada, silikon, Juga 22mm d3d bekas bakery dia bekas satu bekas, bekas positif BTD, Abah capacity, para 71ms, dan boleh, bertahan, sehingga, 14hari, menggunakan magnetic Charger, mana, kaga Story, sudah, pulang, mempunyai, kapasiti, 3 GB display satu poin ‘ is dan dilengkapi dengan CD, ke VCD, nih Iya, dilengkapi, dengan, morescream Dengan 326 pipi dan beresolusi 454w sekali 454 Piece Hai, dipakai, belakang, pula, terdapat, dua, lubang, kecil, dan yang pertama, adalah, untuk, speaker dan yang kedua, adalah, untuk, mag, makanya, maswiji, ta2, ini, boleh, menjawab, panggilan, telepon, dan boleh, juga, memainkan, musik, terus, menerus, ieu, maswiji, ciato, kita, semua, Tahu bahwa kebanyakan semua, Cuma, segini, ada fungsi, always on display tetap dilayani, tidak, berapa, dia, beban, dengan, emas, wijiarto ini, layak, paparan, co, kunci, always on display the sangat menarik dan nampak seolah olah dia mengikut, watchface, pilihan, kita, ya, hai, oke, sekarang, aku, nak, Tunjukkan, bahwa, fungsi, Ringkas yang terdapat dalam Mas vejthani cekat sebelah kanannya ada dua tombol, satu tombol atas dan bawah yang atasnya, kalau kita tekan dia, akan masuk kedalam menu, BoBoiBoy fungsi, yang ada, terdapat dalam, Smartwatch, inilah, yang pertama, ada, pria, ini, dia, ini, adalah, pesona activity, intelijen yang menyediakan, memberikan, Nilai and kemudian dengan nilai and yang diberikan, itu kita, boleh dapat tahu kecerdasan seharian kita Oke kemudian Snapback kita tadi aja kebelakang kemudian di Ada, hal ini, biasanya, untuk, menguji, debunya, kada, denyutan, jantung, kita, SPO, tuh, untuk, mengesankan, ada, kandungan, oksigen, dalam, darah, kita, kemudahan di ada; Wakatak dalamnya ada beberapa jenis Khan, 12 disediakan dekat, sini, kek sini ada, dibagi 12 yang dekat nah screen utama nih kemudian dia sebenarnya terdapat banyak, lagi, sukan, apabila, kita, pergi, dekat, mohon, kalau, kita, pergi, ke sekring di Kede, ada outdoor.

di, Ada, Indo, ada, NTB, GMT, berani, dada, Montok baik ada mantan baking, eh kemudian, Ageng, PMP, boleh, nih, kemudian, kalau swimming swimming pula, dia, the1k 1.00, Open water, pengertiannya nak, bilang, kalau, boleh, pakai, nih, Aceh, kemudian outdoor sport, nih tengok, Jadi, climbing ada, hiking caving, boleh, Arok, climbing pada, sisi mode siapa, kaki, pancing, melihat, Menelannya nggak mungkin didapat tahu boleh mengesan buah, pikiran, kita, dapat, ke, kemudian ada roller skate Made kemudian indoblock, itu tengok, Indo subscene kiri ada Hi, Ho Song, Shahrukh Khan dengan kumpulan, suka ini, Adobe, bangunan body compact, Mandeh, Hai, Kondang, nah, banyak, juga, Bapa, jenis, suka, enggak, sini, Yoga pun, ada, Zumba Zumba, setting gymnastic Made Oh baguslah untuk wanita, wanita, pun, benar, tapi, Tengah, ke, sini ada. I Hai uh tadi azumba deh kayak gitu aku panel Sumba bonadio nih minta dibikinin kita beli aja boleh mengesan, kita, punya, kelereng, sebab, yang, tak, tebakaran kalau, kita, boneka, aplikasi ini, kemudian, dipantau, kita, punya, denyutan, jantung, supaya, HD, kita, takde, lah, sampai, terlebih, dipantau, kemudian, kita, boleh, Tahu kita punya ada bakteri kita data, bakal dengan, melakukan, aktiviti, yang kita, buatnya comment: kita Tengok, lah, bosen, bosen, bosen ada, kelas 5D baca macam sukadadi, Taichi, mana, moutai, Manado ini, iklan, tansuke, taekwondo, Waduh, kalau, tiada, banyak, subscene, ini, diketahui, Subhana, oke, oke, oke, semua, aktiviti, sukan, Idealnya pantau kita punya, HD, kemudian, Mungkin, dia bendera Adi teddy bear kita punya GPS, kemudian dia boleh, Pan ada denyutan jantung kita, atuh antara, antara Tibet, yang kita, gue, Lewat, tadi, kemudian, tengok minta, Oh itu, adalah, cuaca, wintex, ini, hanya, kalau, kita, pergi, ke, negara, negara, yang Besar jika kemudian Hi honey, datang, dht cengkeh Adek made a Mungkin dia berpikir ST kita lama, Petapa kaki kita udah bergerak Bapak kiri kita tembakau denyutan jantung berbagai nih, kalau, Lesna, dapatkan, nakal, anak, menangin, adanya, jantung, lebih, tahu hai, oh udah, tengok, Hai, macam, macam, sukanya, aja, Hai yang tinggal Hai ada sama nahkoda memanah pada Oke sampai, Sukirman, atau, berdarah, untukmu, Hai, Keh, benang, Aditya, tinggal Activity, yang telah, kita, buat, diakal, simpan, record dekat, sini Hai, ah kemudian stres, angin yang best nih dia, beliau, memesan, kadar, stres, diri, Kitalah, diri, pemakai, Jamilah, Jadi, Kalian: tak tahulah tepat ketidak yang tapi, paling tidak kita dapat tahulah keadaan situasi jatuh dalam, keadaan, stres, atau, ada, bagi, tahu, kakinya, ada, memungkinkan, bagi, dalam, nilai, kemudian, dengan, nilai, itu kita, berdoa, Tentukan, kita, punya, stres, tuh, dalam, keadaan, nomor, ke, dalam, keadaan, rileks, ke, dalam, keadaan, Tertekan betul ke Ni, aku, biar, dulu, lah, nanti, kalau, aku, tahu, Stres, aku, aku, makin, stress kemudian, etigo, lihat, nih, kita, selesai, nah, oke, kita, bergeser, kita, punya goal tuh bulet, itu macam, Steba, pelangkah, peternak, Sari accelery ke berat, badan, kita, besoknya, systemize, Oke, keningnya dan WD Di aditech Kampung Baru banget ke sini, sini, Makan, Kampung, Baru, semangkin, banyak, tuh, alam ini, kita, berdesain, alam, sebenarnya, Halo, Pak, besok, juga, enggak, sini, sebagai, reminder Juventus reminder: Wijaya, lain, dari, kompos, Arbeloa, metode time the Countdown vimobile anak tadi telepon kesenangan settingnya duos V, setting ini Tuh settingnya semuanya itu saja, yang ada, tidak bagian menu, atas apabila kita, tekan, tombol, nih, bulan, socket untuk tombol, dibawah ini, Kalau, kita, tekan, dia, akan, pergi, kepada, wafat, adalah, Oke, semua type C semua, dekatnya senanglah, maksudnya, kalau, kita, nak, pergi, eh, kita, Enak, begini, nak, nak, Besok aja kita pecahin jagosenii dapat, masuk, ke, situ hai, oke kemudian kita tengok kalau kita selai daripada atas ke bawah ke sini ada, setting untuk semua sini hanya untuk lampu ini, untuk, braile, setting Tegal, nama, lapak sebelumnya settings.

ini baik, tajam, kemudian, nih, dulu di step, Amin kalau Taknak diganggu atau malam lele, aktifkan, untuk, paling, aneh, nih, Angry Birds, Rio, untuk, jimat, Hai, kendaraan, untuk, lockscreen, begitulah, Noah, kefir, kita, tekan, tuh di dalam, anakan, lock, balik tekan, ini, Dedek, dialog, eh, maksudnya, kalau, kita, enak, banget, sini, ada, tak, boleh, ditolak, Oke, kalau, anak, anak, Allah pendek tekan sini lama, lama, katanya bawah, ketek, ayam, bawah, nih, aja, sampai, dialog, oke, Hai, Hanifa, sih, Aneh, hanya, fokus, untuk, cita, cita, iPhone kita, lihat, gitu, untuk, settingnya, tadi, pada, atas, kebawah, kemudian, kalau, kita, tadi, DPD, bawah, ke, atas, dengan, pergi, kepada, notificationnya, yakni, kita, Cek dengan dengan pohon kita lah kalau kita set masa ke meses ke call ke, datang, keluarga, situ nih dianya bebas, jadi, tak lirik.lay kemudian, kalau, kita tertarik kekanan, kekiri, dia, akan, pergi, kepada, bapak, cibicki, yang ada, kesininya gitu, saja, deh, punya, fungsi, mudah, mudah, oke, sekarang ini Di depannya punya Dai Mai, Dewana putih, sebab, bekas, Deni, nampak, macam, air laut, setelah hijau, atau, para aku, ngetes, dp, nya, RTM, water resistant jatuh, kita, lepas, aku, tunggu, ya, Hai, cecak, masukkan, dalam, Ayi, Ayi, ini, Doh, Hai, sampai, Jawa, mencapai, laut, tapi, depannya, bekas, jelas, pun, Akhirnya bawang putih Hai ada kecilnya ruang, sinetron, hai, oke, Hah, hai, hai, Hai, Oke, siap, Hai, jadi, lubang, nggak, pegang ini, lubang, tuh, Spike dan juga untuknya kita tes, the blanket esoknya bunyinya Hai Fania metode rendam Rayo tadi jadi kalau korang, Nak, wewenang, wewenang, mandi, hujan, ke, Kaset adem telah berdiri aku sih Bodoh, lagi, berfungsi, Jadi, kalau, Tekken hujan, tuh, n kita, pakai katanya Mungkin hujan tetapi, masalah, ataupun, kita, nak, bawa, mandi, ke, Nak, mandi, kolam, renang, kena, mandi, laut, ke, sungai, ke, channel melintas, banjir ke, jadi, kuasa, tajam, salah saya sebab.

https://www.youtube.com/watch?v=_mkqHPYSolM