In de video van vandaag unbox ik met jullie de smartwatch die ik voor 25 euro op AliExpress gekocht heb. Ook review ik hem na een week dragen.

De smartwatch was trouwens al na 12 dagen binnen!
Link:

Vind je het leuk? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal en krijg elke dag een melding van de nieuwe video:

UPLOADSCHEMA
MAANDAG: VLOG
DINSDAG: VLOG
WOENSDAG: GEWONE VIDEO
DONDERDAG: VLOG
VRIJDAG: VLOG

SAMENWERKEN: [email protected]
INSTAGRAM:
SNAPCHAT: Sophietje16
BLOG:
FACEBOOK:

VLOGCAMERA: Canon G7X mark ii

Ik ben Sophie, een jonge vrouw van 26 jaar en in mijn vlogs laat ik je zien waar ik heen ga, vertel ik wat ik denk en geef ik je een kijkje in mijn leven. De video’s komen iedere werkdag om 06.00 uur online. De extra video’s gaan over beauty, lifestyle, fashion en meer!

[compare_prices_deals]

source