Will me bantu nih kalau anda Explode, Anda guna diet, saya boneka, the kepada anda dirda camp Om par dengan, kebanyakan Smartwatch yang hg300 ringgit ke dalam pasaran qd nanti, saya, cerita, dengan, lebih detail after intro Anda bersama saya Asep, Jefri dalam channel YouTube, monaliza Kalau, Anda, belum, Tekan butang sampai pastikan anda tekan butang subscribe dan juga butter, lonceng yang ada, dekat tapi dia cuma Musik acili smartband ini, orang, Ciptadi, lebih, kearah, suka demi kearah, fitness lebih, kearah, hell, tidak, sesuai, dia, punya, desain, dia, punya, konsep, tuh lebih forward kalau nak, dibandingkan, dengan, Smartwatch, Desain ini kalau, kita, tengok, dia, lebih, Funky, simple n dalam, bentuk gelang lah tapi kalau Anda, dapat, tengok, realme, bentu, depan, depan, anda, akan, terkejut, sebab, Mi, bukan, gelang, biasa, ini, gelang, yang kita, buat, dia, sebagai, hantaran, Kawi, no friend, Deni, sekali, pandang, memang, nampak, elegan, dia, Macam metal yang berkilau, gitu, lepas, tu, dia punya screen size cream, the antara Syaikh smartband yang terbesar yaitu, satu poin, 5inci dengan LCD resolution, dia pakai tft lcd dan terang, brightness ga500 nits kalau, nak, guna, bawah, cahaya, matahari, macam, yang Saya, tunjuk, kepada, Anda, ini, pun, takde, Masalah lah dan sebenarnya, salah satu perkara besar yang membezakan, antara smawas dan juga smartband inilah Dia punya screen bukan saja dari segi dia punya, bentuk, macam, kita tahu Smartwatch di punya, bentuk lebih kearah, empat, segi, sama, mereka, lismen, lebih, kepadq, tempat, segi, tempat, yang panjang, macam, dengan, Tapi dari segi facilities, pintu sendiri, normal smartband kita jas boleh tekan satu badan saja ada, satu kesatu, tempat dikasih, itu kita, boleh tekan di untuk Nabi get Smart bantu, atau media datang, dengan 1 dedicated Imam juga tapi untuk realme bantu di debunya screen full screen; trust maksudnya, Ditelepon ibunya dia macam kita Gunners, mawasyi, kita, boleh, swipe.

up, lepas, begini boleh Slide Down kekanan dan juga ke kiri kalau kita swipe.up kita boleh pergi ke menu, utama dewis, dekat, sini, kita, boleh, pilih, exercise, yang kita, enak, Lepas, tuh, kita, boleh, ukur, kita, punya, hatley, kita, punya, Spo tuh adeta excise, dan lain lain termasuk, kalau kita, Slide Down; dia akan keluarkan kepada, kita notification, notification, yang masuk, macam meses, dari, WhatsApp, ke kalau kita Strike kanan dia akan keluar menu, God ataupun dipanggil, sebagai, paus dan kalau kita, swipe ke, kiri, dia, akan, keluar, Quick Setting macam saya bagi tahu di awal, video tadi yang Smartfren, yg orang buat di untuk, sukan untuk fitnes untuk healthy shop, kita boleh, mager, kita, punya Hadley, kita Ice kita, punya spo2, ialah, dalam, komik, komik, Nia, Bende, ni, yang paling, penting, espotul label, lepas begitu, boleh, pantau, Kita punya tidur dan data data, lain Iben untuk suka, realme, bentoni Ade, sampai 90 pilihan supaya beta yang kita, dapat Nuh, tepat, resmi, teori, yang terbakar, untuk, setiap exercise, adalah, berbeza, simple Anda, fikir, sendiri, 60 minit kita, berjalan, tak, sama, dengan, 60, minit kita, berlari, desain, makin, Banyak pilihan exercise ataupun sport, yang ada, makin tepat, Dead, Mayang kita, dapat orange perbedaan, yang paling, besar juga untuk Semawis dan juga smartband iyalah, smartband, dia, tak, boleh, buat, benda, benda, complicated yang mana, Smartwatch boleh, buat, Sebagai, contoh, untuk, Bacin notification, yang masuk, dengan, boleh, hantar notification; Kepada kita tetapi untuk bacem, SMS yang masuk, tuh macam mustahil, ah sebelumnya tapi, dengan realme bantu Nikita bukan saya kulit, slime notification, tapi kita, boleh, baca, SMS ataupun, meses washed secara, full takde, lagi titik, titik, titik, itu macam, sesetengah, smaw yang saya, pernah, nge review sebelum.

My message: memang kita boleh, baca, Tapi, kalau message to panjang dia akan keluar, titik, titik, titik, untuk macet, full kita, kena, ambil, tidak, punya, Smartphone, NBC dekat, Smartphone, kita, tapi, Deni, Bento, Dicky, tejas, opposite dia, ke, atas, untuk, bacem, SS2, secara, penuh, tentang call pula, dia boleh, Notify the Siapa yang call title tapi, kita, tak, dapat, nak, jawab, kola, sebabnya; tak, the microphone edit takde speaker, kita boleh, reject Call kalau, ketenangan, kita, boleh, n yang dikeluarkan oleh Smartphone kita ringtone, telah Oke tentang by fashion pulang bymi bentoni, bagi, saya Smurf beta cover sangat Kita boleh pilih di glebel by pressing ikut kesesuaian glider Joey tentang bakteri pula capacity, battery d204 Milian, our dengan Battery Life, sebelas hari Baghdad, saya Gun enywish, yay, agak, kurang, keluar, dari, rumah, saya, untuk, bereaksi, size, saya, lebih, banyak, terberat, dalam, bilik, cuma, adalah, saya, pergi, jalan, Jalan dekat luar untuk dapatkan Deta review Delmi bentonit software betwin dalam 10 dan untuk adegan mandi, baterai, 10, tuh kita, tak, perlukan, satu mase, yang lama, gila Saya, punya, pengalaman, saya, ambil di punya, magnetic charger, nih lepas, lu, saya, cucuk, dekat, saya, punya laptop di aja, sambil Dalam empat atau lima, menit, saja, untuk, recover Temple, sentuh naskah, dia, punya, senang, dengan, anda, ialah tentang at serial me link yang mana, benda ini, say enak Puji, Riani, gile, gile, punya, ada, sesetengah, Brandon, macam, contoh, DJ Aisyah, walaupun, produk, dia, sama, Drone, Dji, mavic, dan juga, Dji Spark walaupun produk yang sama, grown to the menggunakan efs yang berbeza, DJ mabika DxD, deejays Packard Kid tapi, untuk, dial, Mini tak, bisa HP, apoda, asalkan, ioti, dia, pakai, es yang sama, yaitu liling Anda belilah di punya, smartband gede punya Smartwatch, ke, ataupun, dia, punya, irbas, Nih Anda Kenneth downloaded yang sama bener nih sedih menyenangkan saya jangan, salah paham saya bukanlah nak Puji Riani melangit gila bukankah semua produk dia bagus ADC produk di yang buat saya macam Oke balik, badai, cerita, eps, tadi ini, antarmuka, untuk, realme link, milik kita, download, kita masuk Ke dalam waktu kita akan tengok, Bende, ni, dululah, Lepas, tuh, bila, kita dah kenek, dengan, bilangi, bantu first kali kita, Boleh, tukar dia punya face design, tua kalau Smartwatch kita panggil dia sebagai, wosfes, untuk, Benny, takkan, genap, panggil, dia, sebagai, Benfica, demi Abu Lila, hadir di benda; Benda yang lebih kurang sama, Linda bagi, kepada kita di 50 desain yang menarik cuma kita boleh masukkan, kedalam, smartband, nih dalam, satu Mas eq Cleon of call reminder: lepas notification of oil sini untuk kita susun, kata, lepas, duets, untuk tetsusun option option yang ada dalam by utama; Dia macam workout hadrien SPO to dan macam dan Laila, macam, Anda, boleh, tengok, sekarang, lepas, tu, ada, alam, n, kita, ada event, reminder hell, reminder: adfai macam, Find my phone and find my band.

Ah biasanya gitu boleh cari smartphone gede guna Smartwatch ataupun Smartfren Gan Tapi kali ini, temani, kita, boleh, cari, benda, alah ni LED sedikit atau letak di dekat, mana kita buka Smartphone kita kita masuk, dalam, remiling kita tekan find my band benda ini, dia akan by Brian dulu. Pernah cerita tentang dia punya screen dekat sini Anda boleh tengok dia ditulis. There Tulip puisi sini adalah identity, realme, tapi, Katakan, Anda, tak, suka, dengan, dipencet, nih, Anda, boleh, cari, mana, mana strip, yang ada di jual, dengan Sophie dan Lazada sebabnya, punya, slime, adalah site ended, kesimpulan, untuk review, realme Bento puisi Saya suka, untuk convenience, Smartwatch dan juga smartband Saya: tak nafikan memang ada Smartwatch, yang boleh, buat kerja, kerja, yang lagi, complicated macam, contoh kita, boleh jawapool direct dekat, sewaktu Sebab, diadermik Dia, The speaker, lepas begitu boleh tekan, kita, boleh, apo, kita, boleh, jawab, SMS kita, boleh, tekan huruf, abc di dekat, sewaktu, tapi, normally complicated Features ataupun fashion, elit ini, ada, dekat, hi, end produk, sajalah, untuk, Smartwatch, yang harga, dibawah, 300, Indonesia, basic saja, saya, boleh, kita, apa ya, Biar Mi band to offer a dedicated semua Smartwatch 2 Aa dedikasimu Asmaul, sesuai, apa yang realme, buat ngebantu didieu, dia, buat user jadi.

https://www.youtube.com/watch?v=W3jMjPJAiFQ