Ook met iphone, goed, werkt, omdat, het, officieel een app is die, op, android, beste, werkt, nu, bleek, op, internet dat, er, stond, dat het met, iphone prima kon dus dat die. Compatibel is met de iphone en ja, daarvan heb ik hem toen gekocht en ik moet zeggen ik vind ik vind hem echt nog, steeds heel, erg, mooie, kan ook allerlei wijzerplaten veranderen en zo ik zoal graag, even de video link in de beschrijving hoe gingen meer gezien Hebben en wil, je het zien maar ik merk gewoon dat nog steeds mensen die video kijken omdat ze en toch opzoeken omdat mensen het wel een, mooi, horloge, vinden, maar, om eerlijk te zijn, zou ik niet aanraden, als, je een, iphone hebt ik, merkte, gewoon zelf dat Die continu de verbinding met mijn mobiel kwijt was het, was zelfs zo erg, hij moest bewijs prank in mijn achterzak zitten maar als die ergens anders in de ruimte lag en ik liet net ver weg opklimt. Even naar boven was de verbinding weg daarnaast moet, je ook de app altijd open hebben, staan, dus ja, ik weet, nu, wilt, kan uit ja, je kan natuurlijk al die, dingen die opstaan, kan, je dan weggooien op de iphone dutjes naar boven spijt ik noem het altijd. In multi taal dingetjes zeg maar en op moment, ik voor, al je apps ging sluiten, je was iets te spontane had dan ook net die app gesloten dat was ook meteen de verbinding kwijt en was niet.

Meer verbonden met je iphone hoesje feel the app opstart wilt vond de kans super irritant. Maar daarnaast wil ik zeggen, naar boven, ging, bijvoorbeeld een was de verbinding alweer weg moet, je weer opnieuw knop drukken om verbinding te maken ik vond het niet fijn werk, om eerlijk te zijn ik, heb, wel een, hele, tijd, gedaan dan gebruikt, ik begonnen, als horloge want Ik vond hem wel heel, mooi maar, is die. Natuurlijk eigenlijk niet voor en ik merkte gewoon dat ook appjes en dat ze ding in je eigenlijk kwam die alleen maar binnen, als, je telefoon in je achterzak zat en juist in mijn werk, als, kapster, vind ik het handig dat, mijn, mobiel achterlicht en dan ik moedeloos Om hebt dat, ik kan zien, als het kinderdagverblijf belt of wat dan ook weet wel de belangrijke dingen die wil ik door krijgen en dat kon dus eigenlijk niet dus ik vond het niet zo veel meerwaarde hebben want de ster voor die, achter, zaak, moeten ja, dan Kan, je net zo goed dat, we loge thuislaten natuurlijk daarnaast dus die verbinding die iedere, keer, wegviel ik ken iemand die heeft een, ook, een, maar, cookoo smartwatch en die het android. We haar werkt ie verbinding wel heel, goed maar, wat, ik daarvoor. We hoorden. We is dat, die ik, je afvalt dus dat de schakelt slot, je niet goed crick dat kan natuurlijk een, foutje zijn maar ik vind, het wel toevallig tot daar dan ook weer, wat mee, eens weet, je wel ik ik weet niet of dat; voor iedereen ja of Dat zo is bij: al die, horloges, maar ja, dat zou, je zelf moeten testen mocht, je dat fijn vinden maar ik laat de zo steeds heel, vaak de vraag van hoe, kan je dingen in spreken kun, je antwoorden op whatsappjes en dat soort dingen de waar.

Het is dat ik, hem al heel, lang niet meer gebruikt heb omdat ik hem echt niet fijn vond en ik heb sinds kort, gewoon de apple watch, nu een, spanbandje, maar ik heb allerlei baantjes op ali besteld, dus ik wissel ook heel vaak in de bandjes, aan De kleurtjes enzo hier kan je ook natuurlijk hartstikke leuke achtergrondjes en dingetjes voor kiezen maar dit werkt gewoon super weet, je we overal waar ik in huis ben ik, heb overal verbinding met mijn iphone en als ik bijvoorbeeld op de zaken. Even het vel weggooi dan is de natuurlijk, even de verbinding knijpers trein binnenkomt klikt. U weer verbonden hoeft er niks voor te doen, je hebben geen omkijken naar ook, als iemand een, heb, je stuurt dan kun, je gewoon met de spraak tools; kun, je gewoon dicteren en dan typ die het uit, zeg, maar, dus, kun, je even snel antwoorden, je kan Je middeltje zien als kunnen zien dus misschien niet het uiterlijk van een, michael kors, horloge, maar, wel, veel, fijner, dus, ik wilde, jullie toch, video tent geven want ik zou, het zonde, vinden, als jullie door, mijn video en miskopen gaan heb, je iphone niet doen jammer jammer Koop maar kors tas of mooi schoenen maar niet het horloge ik, hoop dat, jullie, hier, wat, aan, hebben mocht.

https://www.youtube.com/watch?v=-4thRsCxUhg