000 Ein dia punya harga, hanya 1′ Injit, Malaysia, saja netizen, cerita, dengan, lebih, detail, tentang, Maimunah bt2100 lepas info Anda, beserta ya, astrocafe, dalam, channel YouTube, monaliza Kalau, Anda, belum, tekan butang, subscribe, pastikan, anda, tekan, butang, sampai, juga Battle, losing yang ada dekat; tepi D sub Musik nah ini, dia, maimu, dangdut, Idul 105 Smartwatch dari segi, desain, memang, nampak, liga2, variasi, dengan, empat, pilihan strip, yang saya, dapat, nyicil, lebih, kepada, perempuan frame, aluminium alloy, dengan warna rose gold, Swedia dari silikon warna, putih, ataupun, warna, hijau, dekat, tepi frame ada, satu Probate sebab diagonal yksous mau sini agak ringan, jas 24 G tampil Strike 41 grab. Dengan subscribe besar satu poin, 69 inci antar screens, mawas baja terbesar yang ada, dalam pasaran ini, tapi, dia genevieve panel should display yang kita nampak to tak cantik maimu Bagi kepada kita banyak pilihan whitefish, dalam 53 pilihan macam Tuan mereka begitu mereka akan update dan b time. Dalam satu masa kita boleh pilih, lima, wosfes, Saya, suka, dengan, Duos Picnic, GNE, dengan, tes, saya, medley semua office, kita, boleh, download, kita Boy, Hai, ditengok, dalam, Edge, yaitu movie in the movie durability, Smartwatch ini, kalis, air, dan mampu, tahan, sampai, 5ep, mother prayed, so dalam essays Yang dibagi kepada gitu Ade yang berkait, dengan ia, The Water Pool dan juga, Open water, Den Kacu, yang digunain, jenis tupai di kepada, glass, yang susah, nak jalar dan susah nak pecah, melainkan, kita, ambil, Smartwatch ini, kita, hentak, dekat, dinding, ke, dekat, batu, ke, yang, Twitter, Laila, Oke pening poin yang mengubah, Saya, punya, persepsi, dari, first impression: yang gagal, tadi kepada, best Award banjir yang kita boleh dapat bahwa 313 sajalah vc vc yang ada, dekat mymodal t2105 dengan Smartwatch Regita bukan saja, boleh, pantau, tahap, kesehatan, gede, bukan, saja, boleh, pantau, Harley ataupun, SBO, Tuh tapi kita juga, boleh, pantau exercise, kita boleh, Terima notification, dari Smartphone, kita dan kita boleh Sets reminder: tapi, dengan, semua, ospek, itu pun, boleh, crying MP3 Teruntuk, kita file, kita essay, tadi dan yang penting, kita boleh, GNE diet, ketat Barbie punya at semacam, starwald ataupun, Google Villa vincent i biasa tetapi untuk cari picek dekat budget semawas yang ada, dalam, pasaran, gitu, reguler, God Ride in the movie navigation, pula untuk dan on display the Deuce tekan button yang ada belah kanan di punya, proud to show kita akan nampak mint, wosfes yang, kita, pilih Kalau kita tekan lama, lama di kaos, bikin kita, boleh, Tukar, ke, kepada, empat, lagi, pilihan, wosfes, yang adegan, saya begitu, kepada, anda, tadi kita boleh, set 5 wosfes dalam satu masa Lepas tuh kalau kita tekan beton dia, sekali, lagi, dia, akan, masuk, ke menu, utama, macam, Helda, Tpa lepas tue size, l, xl excise, Rich than termasuk aja, stres, ada, brush training strip, monitoring What the Music stop watch, alam file font and settings dan Tenten copy ini, benda, yang paling, penting, nak, pantau, ialah, SBO, tulah, tahap, oksigen, dalam, badan, gede, memang, tak, dapat, dinafikan, Bacaan SPO tuh yang dikeluarkan, oleh, Smartwatch, kita, tak, berapa, tepat, tapi, kita, boleh, bu, Nadia sebagai, satu kayu, ukurlah kalau, oksigen label, dalam badan gede rendah, dari 95, dan jahat cepat cepat, genap, dijumpai, dokter, mesti, ada, samping, loh, dengan, kesehatan, gila, oke, salah satu fitur, yang saya, Suke dekat magneti 2105 inilah eaic kompetitor yang manis, mawasyi dia akan klik eat kepada, kita untuk, kita, bersin dengan, the best on our previous record ada diikuti terdahulu di akan klik, satu robot, kepada kita, untuk, kita, pakai, jadi, kita, tahulah, sama, adek, kita, punya, performers, lagi bagus, Komplet dengan records, itu sebelumnya, ataupun lagi, terus, beli, sebenarnya bukanlah, satu fitur, yang baru, dalam arena, smawas, tapi, saya, tak, pernah, jumpa, lagi di kompetitor, fitur dekat, bajaj, Smartwatch, Oke, untuk, faham, benda, ini, dengan, lebih, detail, saya, akan, bagi, contoh dan kita, boleh, pilih, jenis, essays yang Kita enak pantau macam outdoor running Premier, working out dosai cling indoor cycle, hiking, Cracked, full swimming Open.

What the tidak ada juga Yoga, ada rowen electrical dan juga freestyle, so kalau saya, Beliau, dorang, India, kan suruh, kita, pilih, kompetitor, yang mana, kompetitor media buat, Byson aw previous record yang macam saya cerita, tadi, lah, oke, untuk, sapu, sapu, yang baru, beli, semua, oksigen, kita takjub. Yes, record Jadi Eyang, better itu berdasarkan calculation, kita katakan, kita, lari, dalam masa satu jam, enam KM by rayt 10 Mini kita kenali satu km ends, musim ini, agar, tunjuk, kepada, kita, dekat, bahagian, atas, tuh, berapa, meter, kita, ketinggalan, ataupun, berapa, meter, kita, berada di hadapan Eagle.

https://www.youtube.com/watch?v=m-w_RHHUTNk