Euro dit is de huur mij watch gt2 pro Muziek ik volg een tijdje geleden of dit meer met randapparatuur van smartphones, moest gaan doen en daar waar jullie overwegend positief over dus daar ben ik, mee aan de slag gegaan en dit is het eerste apparaat, wat, ik Wil behandelen de huawei watch gt2 pro origineler wat, je geen thee, heb ik gereviewd voor want destijds. Daar was ik echt te spreken over met, wel een, paar, kleine, nadeeltjes, het concept van deze box gt2 pro is hetzelfde gebleven maar, een, aantal, nadelen zijn opgelost en daarmee is dit een, erg, interessant, apparaat, begint bij, het ontwerp ik, vind, hem, gewoon, echt heel, mooier, uitzien, Een van de mooiere smartwatches die ik. Ken het is de pro versie en de pro. Versie is wat. Luxer dan de gewone gt2 in deze variant, heeft, hij, een, leren, bandje, ijs ook met een plastic bandje en de bandjes. Die zijn met een, normaal 22 mm quick releasesysteem, je aansluiten dus, je kan nu elk bandje wat, je wil opzetten in principe. Klok jezelf is misschien een, beetje aan de grote kant maar dat, vooral, persoonlijk, wat, je daarin mooi vindt hij is gemaakt van titanium en met satire glas over het scherm heen en c4 glas dat crossed is dit minder dan gewoon glas zoals rond in de gewone box. Gt die collega van mij toevallig heeft en die daar best wel wat last had van krassen dat zou deze dus in die.

Geval beter, moeten doen de achterkant is niet. Meer van plastic maar van keramisch materiaal en dat betekent dat mensen die snel allergische reacties hebben op horloges of horlogebandjes ook daar minder last van hebben, gericht ontwerp waterdicht, tot 5 atmosferen wat, betekent dat, je er gewoon, prima mee kunt zwemmen en dat allemaal geen probleem is En hij heeft twee knopjes aan de zijkant en die geven dit horloge een, beetje een, klassieke uitstraling, het zijn net van die, draai knopjes die op oude horloges zaten die knopjes zijn ook voor de bediening dat zijn gewoon drukknopjes, en je bedient hem natuurlijk ook met het Touchscreen hij zit eigen besturingssysteem van huwelij op en ik moet zeggen dat ik de bediening, niet altijd, even intutief vindt principe, veeg, je om terug te gaan en kun je met, die, knopjes het menu en het training, ze menu, oproepen, als, je naar boven weegt dan krijg. Je wat snelle instellingen kun, je ook naar de uitgebreide instellingen het werkt, allemaal, ok, maar het is even zoeken wat een, groot voordeel is van dat. Eigen besturingssysteem van huwawei is dat. Er gewoon heel, erg licht, is en android wear horloge of van apple watch, moet, je elke, dag of om de paar dagen in ieder geval opladen dat is met, deze niet, het geval dat is een, groot voordeel, daar, kom, ik, zo, meteen, verder, op, terug, een, nadeel Van het besturingssysteem is dat het gewoon minder uitgebreid is alles standaard smartwatch features, zitten erin, je kan notificaties door, krijgen, je kan je telefoon zoeken, je kan ook zelfs bellen met het horloge, dus een speaker in de zijkant en een microfoontje in dus, je kan hem in Principe, als headset gebruiken klinkt niet heel, goed maar in sommige, gevallen wel, handig te staat, wat, simpele software op maar daar, houdt, het eigenlijk, al heel, snel op, je kan ademhalingsoefeningen doen stress, meting, kan niet doen maar bijvoorbeeld spotify der op installeer ik, kan niet, je kan Ook niet bijvoorbeeld, je boarding pas op het horloge zetten en ook mobiel betalen is niet.

Mogelijk met deze uren wij watch gt2 pro nou dat zijn wat mij betreft allemaal geen essentile functies dus die wil ik, graag opgeven voor die langere batterijduur de sport, functies die zijn een, stuk essentiler en dat zit ook van het algemeen erg goed in elkaar, hij heeft Meer dan 100 verschillende sport modi na in de meeste trek die ongeveer hetzelfde maar in sommige modi doet hij, wat meer, afhankelijk van de sport, hardloop modus heeft van het, aanbod trainingsschema’s, en je hebt ook een, soort van virtuele companion die met, je mee, loopt waar, je Aan kan optrekken om wat, sneller te gaan lopen hij heeft gesproken meldingen bij het hardlopen van hoe, hard, je gaat of je op schema zit dat, soort, dingen, heeft een, speciale goals and ski modus nou boffen dat, doe ik niet dus daar, kan ik, je weinig over Vertellen maar volgens, huren wij kan die je slag goed analyseren skin doe het wel en als ik heel graag met dit, horloge, gedaan, maar ja, voorlopig kunnen. We even niet zo makkelijk het land uit en gaat kia dus die hou, je nog van me tegoed maar goed dat. U erbij dat allemaal ja, extra goed, gedaan, heeft, vind, ik, wel tof bovendien is het toestel ook, erg, gericht op buitensporters en dat vind ik ook heel tof want ik ben een, klimmer dus ja, ik, kan ook, niet wachten om deze echt in de berg, te gaan Gebruiken waar merk, je dat in zit een barometer hoogtemeter in die, je nu wel zelf, kunt kalibreren dat kom op de gewone gt2 nog niet was essentieel en nu dus toegevoegd dat fijn, er zit, gps tracking met een, wayback functie in en daarmee zou, je makkelijker de Weg terug moeten kunnen vinden, als, je verdwaald ben en bijvoorbeeld mistig is hoe.

Goed dat werkt, kan ik, je ook nog niet vertellen want ik ben gewoon nog niet in de juiste omstandigheden daarvoor geweest maar dat het allemaal op zit maakt dit horloge wel, erg compleet en goed hij kan ook bijvoorbeeld, je bloed zuurstofgehalte meten dat handig, als, je bijvoorbeeld Naar de himalaya gaat want dan moet, je acclimatiseren en die. Zuurstof spiegel weer op niveau krijgen en met dit horloge cursus klein beetje bijhouden hoe dat, gaat, groot voordeel voor tijdens hardlopen bijvoorbeeld is dat. Hij ook muziek afspelen en aan, je bloed of oordopjes gekoppeld kan worden. Als je bijvoorbeeld de ruwe bij free birds of andere, draadloze, dopjes, heb dan kun, je die aan het horloge koppelen en tijd staat lopen muziek, luisteren, dus, een, nadeeltje op, fitness gebied en dat is dat. Hij niet kan koppelen met de populaire fitness apps zoals strava de kan netjes hardlooprondje opnemen met de gps die er in zit induwen wij helft, app kun, je dat allemaal netjes op de kaart zien met analyses en grafieken erbij dat is allemaal, niks op, aan te merken Maar het sociale en competitieve element van strava ja, daar moet, je toch echt op overslaan met dit apparaat, wat, hij, kan daar gewoon niet mee koppelen dat, vind, ik heel, erg, jammer nu, we wij hier er wel naar dat, ze, daar, een, mogelijk, mee, bezig, zijn, maar Ja goed of dat inderdaad zo, is en wanneer dat dan komt dat, ze allemaal onbekend dus daar moet, je hem zeker niet omkopen op dit moment het brengt bij meteen op het laatste punt en wat mij betreft de reden, om, je het horloge wel te kopen dat Is de batterij er zit een batterij in die, volgens uren, bij twee, weken, mee, gaat, nou, moet, ik zeggen dat die dat, redt maar wel, als het orbison display uit staat met de ow zo’n display aan en een beetje fitness tracker, kwam, ik, er ruim een week.

Mee door inmiddels heb, ik, het oor is om, display uitgezet heb ik hem dinsdag van de lader. Gehaald het is nu zaterdag en hij zit nog op 71 dus dat heel, erg netjes en dat zorgt ervoor dat, je hem niet elke, dag hoeft op te laden, sterker nog, je kan hem gewoon moeiteloos minimaal een week, om houden, zonder overlading na te denken als een, Voordeel en het andere voordeel wat, daar, ook bij komt kijken is dat de batterij gewoon langer mee zal gaan een, batterij, gaat een, bepaald, aantal oplaadcycli mee en als, je natuurlijk elke 2 dagen om opnieuw, moet, opladen dan ga, je veel sneller door die cycli, heen dan Als je hem elke week, moet opladen ook dat is een. Voordeel het opladen gaat ras met de magnetische lader en creatie draadloos laden, betekent dat, je hem op alle draadloze laat pets en ook op de achterkant van je telefoon als die dat, ondersteunt kan opladen en ook. Dat is best handig al bij de eerste hier mij watch gt was ik erg te spreken over het concept van een, fitness horloge dat, er stijlvol uitziet met wat extra smartwatch functies en een batterij die super lang. Meegaat uitwerking was toen nog niet heel. Erg goed en die is nu een, stuk, beter, maar de talloze, kan muziek draaien, als erg, handig tijdens het hardlopen de hoogtemeter kun, je nu zelf kalibreren dus, als je die gebruikt heb, je er ook daadwerkelijk wat aan alle smartwatch functies zijn, aanwezig, behalve, dingetjes, als contactloos Betalen, je boarding pas kennen en software zoals spotify installeren maar dat, vind, ik, allemaal geen drama en de batterij, gaat nog steeds heel, erg lang mee een week.

Echt met elk gebruik en als. Je het onwijs al een display uitzet dan kan die makkelijk twee, weken, mee dus dat is gewoon heel, erg, fijn, toch, zit, er, nog een, echt probleem in dit horloge wat, mij betreft en dat is dat. Hij geen, strava, ondersteuning, biedt voor heel, veel mensen die veel.

https://www.youtube.com/watch?v=LcHkdyoxO00