We gaan kijken wat zit er in de doos, groep werkt samen met, die hoorn plus 9 pro en ander feestje helemaal compleet te maken nemen we dit toch met de lamp plus 9 Muziek als er n ding is dat. We onderhand wel hebben ervaren. Dat is gemakkelijk en goed is in het maken van hele grote op van de dosis en laten we wel zijn een nieuwe gadget is altijd een, feestje en zeker als gaat hem horloges en smartphones, mag dat, ook, echt, wel heel, netjes, verpakt, zij, energie, worden net zo, Vrolijk van kijk eens hoe mooi die de inrichting wordt plus watch even kijken waar wij zijn er voorzichtig vanaf, we zien hier een, hele mooie kast hij is heel, organisch heel, erg, een, hond, knop, ook heel, mooie de in de gewerkt, waar andere, echt, een ja, patint Grote kronen creren aan het wankelen ze best wel loop profel en op het is ook dat, ze niet snel achter, je kleding zullen raken dus dat is heel, tof, wat heel, erge, afwisseling, weet, niet wat heel, goed zichtbaar is waarom de deze knop staat dit ook echt Een klein beetje het wordt, plus logo, gegraveerd mensen gegraveerd, steekt, een, beetje, uitleg, ook, een, rimpeltje, erop, zitten, dat, betekent, je heel, makkelijk, je klok, je kunt kunt herkennen flessen sluiting is is heel, bijzonder, om, zit, als een, als, je voel me aanmoedigt display’tje in zit hier Eh even kijken naar de kunnen onze taal kiezen nederlands, elmar eventjes moet ook niet met chinese pixels, zei ja.

Hoor dat is een en muziek engels, download man, plussen helft app van google play en nu zie ik ben stap 2 zie ik hem wel keurig in nederlandse vertaling in de moet want plus nog een klein beetje aan werken maar is dat. Werkt gewoon nederlands dus, daar ben ik heel, blij, mee net als, bij uw woning is dus zo dat, wordt, plus heeft gekozen voor eigen helft app die, erbij hoort en dat is ook. Waarschijnlijk waarom, wordt, plus er is hoe. Wij een, twee, weken accuduur komt want je kunt gewoon een, andere chipset gebruiker voor android, wear je kunt dan ja, berhaupt van onderen, hart weer gebruiken waardoor, je batterijtijd gewoon waanzinnig kunt optimaliseren en ver na als, je notificaties maar heel, goed zijn, geregeld dan komt, het allemaal, Wel goed marineris suv is voorzien hier keurige siliconen mat omdat, we heel lang is vaak nog af voor de documentatie ik hoopte stiekem dat ze, nooit tweede band, je bij zouden doen maar het is gewoon heel, nee de stijlvolle manier mee documentatie te pakken en hier een Klein flapje wat, ik wat, lastig uit komt kijk hij is nieuw en zwarte kabel bij woonplus we zijn natuurlijke, rode kabel met, met wit, gewed dit is even wat anders en het is heel. Netjes dat is een. Magnetische, lader, wel, eentje, het contacten dus het is niet. Zo dat, je wireless charging van toestel kunt gebruiken jullie for charging om, je smartphone op te laden dat, moet, echt gewoon via dit laat ik, je daar klikt hij, als goed, zo heel, mooi, op ja, dat het netjes en dit is ook het, je deze altijd bij, Je moet hebben en dat is natuurlijk wel net eventjes cut flexibiliteit wat minder want deze, kan ik nog iedere draadloze lader leggen’ was echt super fijn ik heb hem de slag en ik ga, je laten.

We hierover vertellen, we zijn een knappe week, verder sinds ik de oneplus watch doos ontving ik heb, om mijn, pols twee uur accuduur, bekleed, natuurlijk heel, erg, als het verhaal van hoe, my en ik heb deze klok al een, jaar lang, om mijn, pols, het grote display Ik vind heerlijk mooi, klassiek, blokje maar de grap is eigenlijk vooral dat, hoewel, ik natuurlijk ik getergd door, het feit, dat, ze, geen, android, meer, konden gebruiken en dat is helemaal niet. Erg op zijn klok want ik krijg gewoon whatsapp status, berichten binnen en eigenlijk alles andere statie berichten die ik, ook, willen, hebben, ik, kan er telefoongesprekken, mee opnemen en dat is eigenlijk. Dan is het. Goed dus dat, je dan op aangepaste hardware, twee weken doet met een. Acculading is super lekker en oneplus doet het precies datzelfde dit is geen door. Deur naar hier gaan, je geen eigen apps installeren maak me helemaal, niks uit want de gebruik spleef van het. Horloge is fantastisch. This place, iets meer ja, iets, meer, verf, het, ten opzichte van. We gewend ben van de good guy de watch, feestjes ja, dat wanneer heel, veel keuzes, en en wat mij gewoon heel erg is opgevallen wat, eigenlijk stiekem best wel prettig vind is dat. Er dus geen uitstekende, kroon, knoppen, zijn ja, ik vind, dit, mooier, maar van het. Praktische aspect is dit hartstikke goed en het toffe is dat ze in het bandje wat, ze, mee leveren en ja, dat kun, je vervangen hebben ze dus ook doorgevoerd want hier heb, je een, hele aparte, sluitingen ja, een, soort van knoopje duidelijk in en dan kun, je Voor ze het bandje laat, je het binnen kan doorlopen en dat is natuurlijk bij zo’n traditionele sluiting maar de bank in een, bandje het buitenkant uitsteekt en dus, je overal achter kunt blijven hangen dat heb, je hier ook nog zeker, als, je al sporten bent waar, je Sowieso al niet 8 allerlei dingen wil hangen, dus, eigenlijk, dit design, heel, erg, slim voor man, plus mis, je iets te opzichte van de hoera ja, absoluut ik mis die ondersteuning, voor, draadloze, langer waarom zit, dat er niet in en zet in dat toestellen make filmvormend plus Het zitten dit toestel waarmee ik hem heb gekoppeld waarom zitten daar was naar het niet in 100 levert zo ontzettend veel, meer comfort, op dat, eigenlijk, enige, wat echt super hoog, op mijn, wishlist, staat, deze, magnetische, naar, ik, vind, ik, gewoon echt niet had bovendien hij is Fors gesmolten aan de kabels, als, je kabeltje kapot gaat dit hebben.

We dus meegemaakt en smartwatches betekent, je hele nieuwe unit goed bestellen in plaats van dat, je hier, usb c aansluiting hebt er gewoon de kabel kunt vervangen dus dit is net van niet handiger slonk, plus in mijn volgende generatie dit gaat aanpakken, o man, dat hebben, ze, Echt een top klokje voor nu nemen, we de prijs in ogenschouw en geef deze wel echt gewoon heel, veel, punten, wil, je weten hoeveel punten deze vijf check dan in de comments.

https://www.youtube.com/watch?v=PbLZtp4sOWA