Topi legging is membuat file, setup nabiullah, pada awal awal Tetapi bila saya tes adalah beberapa fitur yang saya, saya berbalik untuk fungsi gendeng anda macam di t700i, Anda boleh tengok di punya transmission, dipunyai animation, Smurf cantik di bencana di presenter, даже если, Снова, lawak, Если, отрицательная квитанция, Чем, Денган, Kebanyakan Smartwatch yang saya, Никогда не, video saya, tak nafikan yang Smartwatch, Nikita tak guna dia, macam Smartphone, Oh maksudnya, twentyforseven, kita hadapi at lepas, tu kita Sweep ke kanan, Кому, Налево, Вверх, bawah y site, nafikan memang, Мы, Нет, точка, виды, Смартфон, Tapi, kelancaran, Анимации, dan traditions, tuh betul, Betul kepuasan kepada pengguna, itu yang pertama, второй, тоже, Что, что мы, kena tengok MB enak Beli majas, mawasyi Allah, Дари, грань, Сопротивление, День, punya jujur ability to Macam mane dia punya KC dekat depan nih, Adakah, Dil, Раз, skalar, Или, Трудно, Сломал, yang tuh, kita Genteng, Oh Tapi yang lagi penting bagi saya presiden, iyalah, День, Иметь, semua, wozmi, мочь, Kanis, air ataupun, tidak macam, Я, seorang muslim etnis, Сая, Будет, shalat, Пять, Раз, День, dan selimut, Это, Сая, Будет, брать, wudu, ensite, Будет, pecat, Сая, Иметь, SmartWatch, Это, Если, всё, Это, Нет, мочь, Раз, say Dia akan Rossa, Iban, Кому, orang yang bukan, muslim yang, Нет, salat sekalipun, Вы, mestilah, В, День, Вот и все нет, basuh tangan, atau media Anda, anak basuh, Аванс, Температура, Кому, Также, Если, Вы, Иметь, semua, Уэс, Нет, kalis air macam di 7, Них, Hmm nah yang Habib yang ketiga, kita Kena tengok dia punya fitur cuma fitness saye, отрицательная квитанция, Сломал, Ган, День, Кому, Некоторые, Некоторые, Некоторые, Точки, больше, spesifik lah, free sekali, fitur yang paling, basic dengan, ada dekat, menemani Smartwatch ialah Find My Phone ataupun Paint My watch tapi sayur asem, pikirnya Ade, близкий, semua, SmartWatch, Его мать, Harga belas belas Ringgit Tu lah yang kedua, the best mawasyi lah kalau kita boleh terus terima dan jawab gold, direct dekat, SmartWatch 2 kiranya dengan semangka, s7dah, Существует, Сделать, speaker dan juga, bikin microphone, investing gd70 yang Sayuri dihuni aja, speaker dan memang, Мы, Быть, jawapool, direct dekat, Dia pikir dia saya boleh konsiten, Денган, Вы, Сильный, Если, отрицательная квитанция, использование, Кому, Экрана, Песни, даже если, takde, Проблема, Tapi, sedihlah, dekat di 70, ngisi sebab, Хотя, Мы, Быть, jawab call direct dengan, Это смарт-часы, Tapi, День, иметь уведомления, Входящих, tuh di tak, masuk follow macam, kalau diterima message: Dari WhatsApp message to panjang gile, apa yang kita, akan nampak, близкий, Что, День, itu titik, Точки, Точки, Однако, inaq, bacil message to secara fullah by the point is kalau semawas Tubagus dia mesti boleh, kelima notification, boleh baca notification to secara penuh dan lagi, Хорошо, Если, Мы можем, Set custom quickreply katanya Katakan, Есть сообщение: masuk kepada, Мы, Мы, dan tak, Нужно, брать, Смартфон, Мы, untuk reply, Хорошо, Или, Kitty, Tejo Ride, sub bila, kita bercakap, tentang notification, Ismail studi, Msg, abrasion, потому что, Денган, weblations, Aja, День, dapat info kepada, Мы, Ade notification, baru yang masuk di T70 yang ada dekat tangan saya ini, Действительно, Мы, Держать, Интересно, сумасшедший, Не, sekadar diadu by braze tapi ada, satu fitur yang Sayu, cerita di awal di godaddy dia, the massage body urutanya gitu walaupun diinjak sekadar bergetar ataupun di sekadar by Bella, Я, Нет, Знаю, apa point dibuat, Begitu tapi diadu office, graciela kepada, Вы, Oggy, itu fitur, второй, Функции, третий, kita kena, видеть, близкий, Где, Где, SmartWatch, detiknews, tracking ataupun, fitness monitoring, dari segi tracking fitness tracking dt700 bagi sayek autoruns, Действительно, Нет, Быть, использование, Сая, Нет, Тест, Снова, Дари, segi prediction; diet, tapi For sure apa yang di overcome the kite mengaruh lah disebut tentang fitness tracking nih, apa yang kita, kena tengok selain dari brand tadi kita kena tengok sensor, lepas tu dia punya, Хак, yang dioven, К нам, ada Gayo sensor, Ke lepas tu, laser yang digunakan, tuworejo, Цвет, Красного, Keles warna hijau ke semua bentuk kita kena ceklah, один за другим, untuk dapatkan D, tayang x, ride perkara seterusnya yang kita, kena tengok bila kita nak beli menemani Smartwatch kilah, День, punya X, Fc, виды, Сердце, День, adalah pool untuk sebuah Smartwatch sebab dekat, situlah, Мы, Быть, Управления, semua, Bener kita boleh kontrol notification, Входящих, kepada kita kita boleh, Управления, wosfes, что мы, enak guna, semua, tentang whitefish, виды, dipicu, kosong dia over ditemukannya gini office, Кума, seandainya, Нет, Race, yang pilihan, сиг, Много, Является ли, satu set Point yang, Хорошо, Macam, Примере, Riani, День, Действительно, bangga, Dengan G punya wosfes katanya Mereka over kepada Yusuf, lebih 50, Which was first do di desain online desain euphoria, Tapi, Проблема, Настоящее время, В 50 whitefish yang dioven, Кому, Мы, Кому, Мы, Я, Только, sucked big saja sama juga dengan, dituju, kosongin, Много, dilewati bis, Что, dioper, Только, 23.

Yang kene dengan selera saya lah bibir bercakap tentang was with me yang paling saya sukai lawan, plus sebab OnePlus dia membenarkan yuger buccastem sendiri wespice macam kita nak letak muka kita boleh, Затем, kita susunlah dia punya 02.

HTTPS://www.YouTube.com/Watch?v=ljFDqcMLVBA