Topi legging is membuat file, setup nabiullah, pada awal awal Tetapi bila saya tes adalah beberapa fitur yang saya, saya berbalik untuk fungsi gendeng anda macam di t700i, Anda boleh tengok di punya transmission, dipunyai animation, Smurf cantik di bencana di presenter, pun, lagi, lawak, kalau, nak, dibandingkan, dengan, Kebanyakan Smartwatch yang saya, pernah, video saya, tak nafikan yang Smartwatch, Nikita tak guna dia, macam Smartphone, Oh maksudnya, twentyforseven, kita hadapi at lepas, tu kita Sweep ke kanan, ke, kiri, atas, bawah y site, nafikan memang, kita, tak, gunanya, macam, Smartphone, tapi, kelancaran, animation, dan traditions, tuh betul, Betul kepuasan kepada pengguna, itu yang pertama, yang kedua, pula, apa, yang kita, kena tengok MB enak Beli majas, mawasyi Allah, dari, segi, ketahanan, dia, punya jujur ability to Macam mane dia punya KC dekat depan nih, Adakah, Dil, kali, skalar, ataupun, susah, pecah, yang tuh, kita Genteng, Oh Tapi yang lagi penting bagi saya presiden, iyalah, dia, punya, semua, wozmi, mampu, Kanis, air ataupun, tidak macam, Saya, seorang muslim etnis, saya, akan, shalat, lima, kali, sehari, dan selimut, ini, saya, akan, ambil, wudu, ensite, akan, pecat, saya, punya, Smartwatch, ini, kalau, semuanya, ini, tak, mampu, kali, say Dia akan Rossa, Iban, untuk, orang yang bukan, muslim yang, tak, salat sekalipun, anda, mestilah, dalam, sehari, itu nah, basuh tangan, atau media Anda, anak basuh, muka, suhu, sampai, juga, kalau, Anda, punya, semua, wes, tak, kalis air macam di 7, Nih, Hmm nah yang Habib yang ketiga, kita Kena tengok dia punya fitur cuma fitness saye, nak, pecah, Gan, dia, kepada, beberapa, beberapa, beberapa, poin, yang lebih, spesifik lah, free sekali, fitur yang paling, basic dengan, ada dekat, menemani Smartwatch ialah Find My Phone ataupun Paint My watch tapi sayur asem, pikirnya Ade, dekat, semua, Smartwatch, ibunya, Harga belas belas Ringgit Tu lah yang kedua, the best mawasyi lah kalau kita boleh terus terima dan jawab gold, direct dekat, Smartwatch 2 kiranya dengan semangka, s7dah, Ada, bikin, speaker dan juga, bikin microphone, investing gd70 yang Sayuri dihuni aja, speaker dan memang, kita, boleh, jawapool, direct dekat, Dia pikir dia saya boleh konsiten, dengan, anda, kuat, kalau, nak, guna, untuk, layar, lagu, pun, takde, masalah, tapi, sedihlah, dekat di 70, ngisi sebab, walaupun, kita, boleh, jawab call direct dengan, Smartwatch ini, tapi, dia, punya notification, yang masuk, tuh di tak, masuk follow macam, kalau diterima message: Dari WhatsApp message to panjang gile, apa yang kita, akan nampak, dekat, bahwa, dia, itu titik, titik, titik, namun, inaq, bacil message to secara fullah by the point is kalau semawas Tubagus dia mesti boleh, kelima notification, boleh baca notification to secara penuh dan lagi, bagus, kalau, kita boleh, Set custom quickreply katanya Katakan, ada message: masuk kepada, kita, kita, dan tak, perlu, ambil, Smartphone, kita, untuk reply, Oke, ataupun, Kitty, Tejo Ride, sub bila, kita bercakap, tentang notification, Ismail studi, MSG, abrasion, sebab, dengan, weblations, aja, dia, dapat info kepada, kita, Ade notification, baru yang masuk di T70 yang ada dekat tangan saya ini, memang, kita, jaga, menarik, gila, bukan, sekadar diadu by braze tapi ada, satu fitur yang Sayu, cerita di awal di godaddy dia, the massage body urutanya gitu walaupun diinjak sekadar bergetar ataupun di sekadar by Bella, Saya, tak, tahu, apa point dibuat, Begitu tapi diadu office, graciela kepada, anda, Oggy, itu fitur, yang kedua, fitur, yang ketiga, kita kena, tengok, dekat, mana, mana, smartwatch, detiknews, tracking ataupun, fitness monitoring, dari segi tracking fitness tracking dt700 bagi sayek autoruns, memang, tak, boleh, guna, saya, tak, tes, lagi, dari, segi prediction; diet, tapi For sure apa yang di overcome the kite mengaruh lah disebut tentang fitness tracking nih, apa yang kita, kena tengok selain dari brand tadi kita kena tengok sensor, lepas tu dia punya, Haque, yang dioven, kepada kita, ada Gayo sensor, Ke lepas tu, laser yang digunakan, tuworejo, warna, merah, Keles warna hijau ke semua bentuk kita kena ceklah, satu persatu, untuk dapatkan D, tayang x, ride perkara seterusnya yang kita, kena tengok bila kita nak beli menemani Smartwatch kilah, dia, punya X, FC, macam, jantung, dia, adalah pool untuk sebuah Smartwatch sebab dekat, situlah, kita, boleh, kontrol, semua, Bener kita boleh kontrol notification, yang masuk, kepada kita kita boleh, kontrol, wosfes, yang kita, enak guna, semua, tentang whitefish, macam, dipicu, kosong dia over ditemukannya gini office, cuma, seandainya, tak, Race, yang pilihan, whitefish, yang banyak, adalah, satu set Point yang, bagus, Macam, contoh, Riani, dia, memang, bangga, Dengan G punya wosfes katanya Mereka over kepada Yusuf, lebih 50, Which was first do di desain online desain euphoria, tapi, masalah, hadir, dalam 50 whitefish yang dioven, kepada, kita, kepada, kita, Saya, hanya, sucked big saja sama juga dengan, dituju, kosongin, banyak, dilewati bis, yang, dioper, hanya, 23.

Yang kene dengan selera saya lah bibir bercakap tentang was with me yang paling saya sukai lawan, plus sebab OnePlus dia membenarkan yuger buccastem sendiri wespice macam kita nak letak muka kita boleh, kemudian, kita susunlah dia punya 02.

https://www.youtube.com/watch?v=ljFDqcMLVBA